Împrospătează-te periodic!


Sunt domenii de activitate care înregistrează o dinamică mai accentuată decât altele, noi direcţii se impun pentru a fi în pas cu timpurile şi a putea satisface aşteptările publicului ţintă.

Este nevoie de o analiză cel puţin empirică a schimbărilor ce au loc, în toate aspectele celor 5 C (climat, companie, clienţi, competiţie, colaboratori) pentru ca ulterior să trasăm schema dezvoltării afacerii pe care o reprezentăm, în acord cu nevoile şi realitatea curentă. Se stabileşte fondul şi ulterior se merge la formă.

Iar la formă, intervine conceptul de imagine: poziţionarea sau repoziţionarea clară în mintea clientului a identităţii firmei. Aici vorbim deja de realizarea şi reinventarea unei entităţi valorice.

Îmi place să compar o afacere cu o femeie frumoasă care îşi valorifică permanent calităţile şi le îmbunătăţeşte, se educă şi îşi incită bărbatul făcându-l, chiar dacă acesta apreciază şi alte frumuseţi, să rămână alături. Aspectul exterior, deloc de neglijat, e necesar să fie în acord cu lucrurile bine stabile din interior, căci altfel atracţia bărbatului nu poate fi menţinută decât pentru puţin timp. Asemenea unui brand, femeia se adresează unei anumite categorii de barbaţi, de aceea, dacă nu se potriveşte ceea ce comunică ea cu cerinţele lui, relaţia se va destrăma.  

Cât marketing, câte algoritme, câtă cercetare, voinţă şi perseverenţă pentru a pune în practică strategiile are nevoie o femeie să fie mereu la înalţime!

Este uploadată o nouă fotografie pe peretele blogului. Sper să îţi placă şi ţie. E în acord cu ce se petrece în spatele acestuia!

Afaceri performante!

Mihaela

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s