Faci parte dintr-o echipă?


Ieri am avut parte de o experienţă grozavă. Din nou o conştientizare: cât de importantă este echipa şi puterea pe care o are pentru mobilizare, dinamism, încredere. Unii dintre noi ştim că suntem buni la unele lucruri, alţii ne cunoaştem lipsurile, dar împreună cu celălalt sau ceilalţi putem construi o formulă imbatabilă. Când îţi sunt corăbiile înnecate şi când ai nevoie de „vitamine” să-ţi revină suflul, spiritul de echipă poate fi răspunsul. Pentru mine aşa este. Cred mult în echipă şi în puterea ei.

Apelez la două citate – unul al lui Harold S. Geneen, preşedinte şi director executiv ITT, cu o experienţă de 20 de ani: „Dacă vrei să evoluezi la cel mai înalt nivel, trebuie să faci parte dintr-o echipă” – şi altul al lui Michael Jordon, cel mai talentat jucător de baschet din toate timpurile şi campion mondial de şase ori: „Există multe echipe care au jucători excelenţi, dar nu câştigă niciodată. În majoritatea cazurilor, acei jucători buni nu sunt dispuşi să-şi sacrifice gloria personală pentru binele echipei. Lucrul ciudat este că această rea voinţă duce la nerealizarea scopurilor personale. Un lucru pe care îl cred din toată inima este că dacă gândeşti şi ai realizari ca echipă, mulţumirile individuale vor veni de la sine. Talentul câştigă meciuri, dar munca în echipă şi inteligenţa câştigă campionate”.

Mă bucur că fac parte dintr-o echipă şi că am prieteni adevăraţi. Acei prieteni care îţi spun sincer ce consideră şi ce cred, poate şi acele lucruri incomode, doar cu scopul ca lucrurile să fie aşa cum trebuie să fie: adevărate.

Afaceri performante,

Mihaela

2 responses to “Faci parte dintr-o echipă?

 1. Draga mea,
  ma bucur mult ca am citit mesajul de mai sus…
  cu adevarat echipa, grupul… dau multa forta si posibilitatea de a creste repede PENTRU FPTUL CA NE INVATA SA NE DARUIM, SA FIM ATENTI SI LA NEVOILE CELORLALTI, SA NE DESCHIDEM SI SA NE DEPASIM LIMITARILE, MICIMILE SI EGOISMELE.
  Cu cit mai inalte sunt aspiratiile grupului, cu atit mai mari sun incercarile iar starea de daruire este necesar sa fie MULT MULT MAI MARE.
  POSIBILITATEA DE A DARUI, DE A SIMTI IN MOD REAL NECESITATILE CELORLALTISI CHIAR ALE TALE, APARE DOAR IN MOMENTUL IN CARE EMPATIZAM FOARTE BINE ADICA ATUNCI CIND IUBIN IMENS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  TE IMBRATISEZ CU IUBIRE!!!!!!!!
  SA AVEM MULT SPOR IN IUBIRE!!!!!!!
  CU DRAGOSTE,ADRIANA

 2. Dragă Adriana,
  Mă bucur că facem parte împreună dintr-o echipă. Şi ce echipă! Eşti un jucător extraordinar. Mulţumesc.
  Mihaela

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s