Un instrument de lucru…Agenda BT


Lansat la începutului lui 2010, proiectul on-line al celor de la Banca Transilvania a urcat pe podiumul Galei Webstock Awards din 16 septembrie 2010, fiind unul dintre cei doi câştigători ai premului trei din cadrul categoriei Utilty. Astfel am şi aflat despre această iniţiativă a băncii cu care lucrez. Oare de ce aşa şi nu de la ei ??? Dar asta este o altă discuţie.

 Acum doar îţi recomand să accesezi http://agenda.bancatransilvania.ro/ pentru a vedea dacă îţi este şi ţie de folos această aplicaţie-agendă (în cazul în care nu ştii deja de ea).

Îşi poţi face o primă impresie despre interfaţa şi instrumentele avute la dispoziţie vizionând videoclipul ce urmează.

 

Cu siguranţă aplicaţia poate fi îmbunătăţită. Atât ca funcţionalităţi, cât şi ca design. Oricum e de apreciat, chiar şi în acest format, iniţiativa celor de la Banca Transilvania.

Performanţă în tot ce faci,

Aura

 PS: Lista tuturor celor 12 proiecte distinse cu trofeul Webstock 2010 este publicată pe http://www.webstock.ro/webstock-awards/ .  Trei dintre ele m-au convins sa le pun pe lista favoritelor. Uită-te să vezi câte te „prind” pe tine.

NOTĂ: Webstock este cea mai importantă conferinţă de social media din Romania, organizată de Evensys în parteneriat cu Vodafone.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s