Indicatori de performanţă


Urmărind una dintre discuţiile purtate de un grup din care fac parte pe LinkedIn, am dat peste site-ul www.indicatorideperformanta.ro. A fost suficient să citesc numele site-ului că l-am şi accesat instantaneu. Tocmai pentru că e vorba despre performanţă.

După cum se prezintă chiar din capul paginii de start, indicatorideperformanta.ro este o platformă online pentru integrarea cunoştinţelor de management al performanţei. Aceasta platformă oferă resurse de înaltă calitate şi posibilitatea colaborării în comunitatea de membri înregistraţi, permiţând luarea unor decizii inteligente în privinţa iniţiativelor proprii de management al performanţei.

Repejor, repejor mi-am făcut cont să mă lămuresc despre ce e vorba. Ei bine, ce pot să vă spun pentru moment (şi încă mai am de studiat anumite secţiuni), merită timpul şi efortul de a vă face cont doar simpla realizare a Testului IQ în Managementul Performanţei pe care îl găsiţi semnalizat în dreapta paginii. Răspunzând la 24 de întrebări, aveţi dovada a cât de clare vă sunt conceptele de misiune, declaraţie de viziune, scopobiectiv, ţintă, obiectiv SMARTfactor cheie de succes/atribut de valoare, smartKPI/Indicator cheie de rezultatmăsură de performanţă/indicator de performanţă, indicator-cheie de performanţă (KPI),  iniţiativă sau milestone/jalon/bornă (iar ordinea enumerării nu e deloc întâmplătoare…).  Şi nu că ar trebui să daţi definiţiile acestor termeni, nuuu! Le găsiţi oricum pe site. Ci pentru că vi se enumeră, pe rând, 24 de afirmaţii pe care trebuie să le încadraţi într-unul dintre aceste concepte.

Testul, baza online de peste 500 de indicatori de performanţă m-au convins să vă scriu şi vouă despre această resursă online. Sper să o accesaţi, să o folosiţi şi să vă fie utilă!

Duminică frumoasă în continuare şi să aveţi o saptămănă plină de succese!

Aura

2 responses to “Indicatori de performanţă

  1. Hi there, I found your blog via Google while searching for first aid for a heart attack and your post
    looks very interesting for me.

  2. If you do good and professional business, your heart beats will be normal. So choose us for that! Its the best solution if you dont want to have a heart attack 🙂 .
    Take care,
    Mihaela

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s