Momentul adevărului: destinaţia şi călătoria. In viaţă şi business


Am stat puţin înainte să scriu articolul. Am avut nevoie să înghit şi să respir adânc. Pentru momentul adevărului e nevoie de curaj. Iţi trebuie curaj să te priveşti, să fii sincer, să nu te mai ascunzi după degete, să nu mai găseşti formule prin care să te mai scoţi, în faţa ta, şi de data asta. Acum, aici, e timpul să trag linia: ce-am făcut anul ăsta? ce-am bifat şi ce nu am bifat? In toate aspectele vieţii mele.  Ca să ştiu asta, e necesar să arunc o privire pe obiectivele pe care       le-am trasat la începutul anului, iar dacă acestea există înseamnă că am avut o direcţie, că-mi văd viaţa pe temen mediu şi lung. Care sunt cauzele pentru care am bifat sau nu am bifat ce mi-am dorit? Cauzele, nu scuzele, da?  Ce aş fi putut să fac şi ce pot să fac ca să bifez? Ce îmi doresc pentru anul următor?

Am o maşină extraordinară, ca şi a voastră. Voi unde vreţi să calătoriţi, care este destinaţia voastră?

Caut destinaţii, hartă, echipamente necesare 🙂

Dacă ne întâlnim în calătoriile noastre, ce bine!

Mihaela

2 responses to “Momentul adevărului: destinaţia şi călătoria. In viaţă şi business

  1. Un drum ar fi cel al fondurilor de economisire. Este un drum greu dar doar cei slabi aleg drumurile usoare.

  2. Florin,
    Economisirea este intr-adevar parte din planul de calatorie pentru a ajunge mai usor si mai confortabil la destinatie. Robert Kiyosaki (specialist de educatie financiara si autor a peste 18 carti de literatura motivationala) recomanda ca banii sa fie impartiti in trei zone: 1. investitii, 2. economisire, 3. acoperirea cheltuielilor – doar astfel poti avea certitudinea ca faci fata cu bine, sau foarte bine situatiilor.
    La un alt training recent organizat de Clubul Intreprinzatorului Roman, s-a vorbit despre acel timp ciclic care guverneaza si economia tarilor (la un numar de ani se traverseaza aceleasi etape: crestere, stagnare, scadere, asemenea anotimpurilor de peste an). Urmand acesta teorie, e bine ca vara, toamna sa economisesti pentru iarna (criza, scadere), sa fii asemenea unei furnicute si nu asemenea greierasului 🙂
    Mihaela

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s