Există timp?


Mi-am propus mai puţin o abordare filosofică, ma refer în post la ceea ce măsurăm cu ceasurile mai scumpe sau mai puţin scumpe pe care le purtăm sau le lovim pe noptieră când sună să ne trezească. (Ce grozav dacă ar exista o maşinărie care să ne trezească şi din inconştienţă; să sune şi să sune în urechi până ce găsim o soluţie să-l facem să nu mai scoată sunetele ţipătoare :))

Imi plac spusele marelui Leonardo Da Vinci: „Timpul este suficient pentru oricine îl foloseşte”. Frumos, aproape dureros de frumos. Am dat search pentru un curs de management al timpului. Am citit un suport de curs şi pornea de la setarea de obiective. Acuma cât de mult îţi doreşti să se împlinească obiectivele şi ce soluţii găseşti să le îndeplineşti, ce combustibil pui ca să te menţii pe şine ţine de motivaţie. Aşteptăm să pice din cer sau creem noi oportunităţile? Cât de mult ţine de noi?

Filosofia spune că suntem măsura lucrurilor. Lucrez la filosofia asta, e nevoie de muncă cu propria fiinţă pentru a trăi întocmai. E nevoie de cât timp pentru asta?

Fiecare zi are 24 ore pentru toţi. Şi totuşi.. „Timpul este suficient pentru oricine îl foloseşte”.

Să folosim zilele! Toate.

Mihaela

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s