Blogul, meseria mea


Am fost mai zgarcite în a publica materiale pe blog în ultima perioadă. Ocupate, ocupate cu proiecte, cu proiecte. Bloggingul este însă ocupaţia multora devenind aproape o meserie. Mai rămâne să fie inregistrată ca ocupaţie în nomenclatorul de meserii şi mai toţi vom îmbogaţii CV-ul.

Mediul online este în vizorul tuturor celor care vor să ajungă la publicul vizat. Un blog cu trafic ridicat constituie locul din care informaţia postată poate fi răspândită la un public numeros şi astfel promovată. Un blogger cunoscut care îşi postează ideile  şi care creează curente de opinie poate fi curtat de asociaţii şi/sau companii pentru a avea o poziţie favorabilă proiectelor acestora. Bloggerul nefăcând parte propriu-zis din respectivele asociaţii/companii, dar vorbind despre proiectele lor, dă putere şi credibilitate acestora.

Mediul online devine „realitatea”, un mediu de viaţă pentru mulţi, iar fenomenul blogging este în accepţiunea unora ”the next big thing” îndeosebi în industria de publicitate, marketing, PR şi comunicare.

Fiindcă ne apropiem de luna martie, lună monopolizată de femeie  :), wall-street.com a realizat un material despre femeile din online-ul românesc. Puteţi găsi răspunsuri la întrebările ce ţin de importanţa actuală a online-ului, la ce presupune meseria în acest mediu, note personale ale celor care au aceasta ocupaţie. Articolul se găseşte aici.

 Zile frumoase,

Mihaela

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s